Samarbejdspartner

Hos Dansk-Tyrkisk Akademiker Union vægter vi et godt og værdifuldt samarbejde, uanset om I er en privat virksomhed eller offentlig organisation.
Vi mener, at det er en vigtig grundsøjle, der kan danne rammerne for en proaktiv løsning af de forskellige udfordringer i det danske samfund.

Dansk-Tyrkisk Akademiker Union kan bidrage med at udføre mange gode idéer, som gavner samfundet da vi består af akademikere med forskellige professioner, både studerende samt færdiguddannede. Dette giver os en utrolig dynamik der kan udvide jeres horisont, samt eventuelt løse forskellige udfordringer i jeres virksomhed eller organisation.

Samarbejdsmuligheder

Privat virksomhed

Vi vil gerne samarbejde og afholde et møde med jer uagtet virksomhedens størrelse og branche, der kan gavne jeres virksomhed. Vi kan bidrage til jeres mangfoldighed og diversitet med akademikere, der har oprindelse fra Tyrkiet i det danske samfund.

Vi er derudover yderst interesseret i et samarbejde om forskellige brancheoplæg til vores medlemmer, som eksempelvis kunne være de muligheder danske virksomheder eventuelt kunne have på det tyrkiske marked.

Mangler jeres virksomhed en tyrkisk talende akademiker inden for forskellige områder som f.eks. økonomi, business, ingeniører, jurister m.m., så tøv ikke med at kontakte os, hvorefter vi vil formidle det videre til vores medlemmer i håb om at finde den rette kandidat til jeres virksomhed.

Offentlig organisation

Er i en kommune, region eller et ministerium, som påtænker forskellige projekter i forbindelse med borgere fra oprindelse i Tyrkiet eller evt. et samarbejde med tyrkiske virksomheder eller organisationer, så kommer stiller vi os glædeligt til rådighed for en uforpligtende dialog. Vi kan med vores kompetencer, netværk og viden bl.a. bidrage med at øge kendskabet og samarbejdet til målgruppen.

Vi vil gerne samarbejde i forbindelse med uddannelse, sundhed, handel og økonomi, der både kan gavne kommunens eller regionens dansk-tyrkiske borgere til gavn for en bedre aktivering og deltagelse af borgerene i jeres område.

Øget kendskab samt samarbejde mener vi er yderst vigtigt mellem Danmark og Tyrkiet, da dansk-tyrkiske borgere er den største minoritetsgruppe i Danmark.